Minä

Moi!

Olen 44-vuotias valokuvaaja Rovaniemeltä sekä kolmen melkoisen aktiivisen pojan isä. Valmistuin valokuvaajaksi keväällä 2020 Lappian Ammattiopistosta Torniosta huikean porukan kanssa. 

Valokuvaan aikuisia, lapsia, nuoria, juhlia, luontoa, eläimiä, yritysten toimintaa ja myös tuotteita, joten työskentelen monipuolisesti laadusta tinkimättä. 

Valokuvauksessa minulle on tärkeää saada tallennettua hetket juuri sellaisena kuin ne näen ja kuvittelen, olipa se sitten ihmisten tai luonnon kuvaamista. On hienoa tuntea ja kokea onnistumisen elämyksiä kuvaustilanteen aikana sekä kuvien jälkikäsittelyssä, vaikkei se kuvatessa aina siltä tunnukaan. Myös asiakkaiden positiivinen palaute on sellainen voimavara ja tunneryöppy, että se jo itsessään antaa energiaa tehdä tätä työtä.

Hääkuvaukset ovat ottaneet vahvan otteen minusta muun kuvaamisen ohella. Nautin suunnattomasti häiden kuvaamisesta sen ilmapiirin, ihmisten hyväntuulisuuden sekä uusien ihmisten tapaamisen takia. Sosiaalisen ja positiivisen luonteeni takia, minulla ja asiakkaillani on helppoa, rentoa ja hauskaa olla kuvauksissani joten sitä ei kannata jännittää :)

Otathan minuun yhteyttä, niin suunnitellaan kuvaukset yhdessä.

-Ville-