Valokuvaaja Lappi

Ville Muranen

Tervehdys Rovaniemeltä!

Olen Ville, valokuvaaja Lapista ja kolmen upean ja melkoisen aktiivisen pojan isä. Valmistuin valokuvaajaksi keväällä 2020 Lappian Ammattiopistosta Torniosta, ja siitä lähtien olen ollut valmiina tallentamaan elämän tärkeimpiä hetkiä ainutlaatuisella tyylilläni.

Kuvauksissani yhdistyy positiivisuus, huumorintaju ja äärimmäisen sosiaalinen luonteeni, joka tekee jokaisesta kuvaustilanteesta ainutlaatuisen ja ikimuistoisen. Minulle valokuvaaminen on enemmän kuin vain tekninen taito – se on taito tallentaa hetkiä ja tunteita, jotka kertovat tarinaa omalla ainutlaatuisella tavallaan.

Ammattilaisuus on minulle kunnia-asia, ja siksi käytössäni on parhaat kuvausvälineet. Ammattiltasoinen kuvauskalusto ja valokuvausstudio takaavat, että kaikista kuvastani tulee laadukkaita, elämäntäyteisiä ja sinun odotuksiasi vastaavia. Haluan olla sinulle kumppani, joka tallentaa elämäsi kauneimmat hetket, häiden hohdon, juhlien riemun, kodin lämmön ja yrityksesi ainutlaatuisen tarinan. Kuvaukset tarjoavat mahdollisuuden luoda jotain maagista yhdessä.

Kuvauksissani painotan monipuolisuutta ja laadukkuutta. Haluan tallentaa hetket juuri sellaisina kuin ne näen ja kuvittelen, oli kyse sitten aikuisista, lapsista, luonnosta, yritystoiminnasta tai tuotteista. Hääkuvaukset ovat erityisesti lähellä sydäntäni, ja nautin suunnattomasti hääparin onnen hetkien ikuistamisesta.

Kun haluat tallentaa elämäsi kauneimmat hetket ja luoda unohtumattomia muistoja, ole yhteydessä minuun. Odotan innolla, että pääsemme yhdessä luomaan jotain maagista!

-Ville-

Valokuvaaja Lappi

YHTEISTYÖSSÄ