Minä

Moi!

Olen 41-vuotias valokuvaaja Rovaniemeltä sekä kolmen pojan isä...(ja huh huh, siinä vauhtia riittää). Valmistuin tosiaan valokuvaajaksi keväällä 2020 Lappian Ammattiopistosta Torniosta huikean porukan kanssa. 

Valokuvaan aikuisia, lapsia, nuoria, juhlia, luontoa, eläimiä, yritysten toimintaa ja myös tuotteita, joten aika monipuolisesti kuvaan. Valokuvaus on minulle myös toinen työ oman päätyöni ohella, mutta erittäin tärkeä sellainen. 

Valokuvauksessa minulle tärkeää on saada toteuttaa omia näkemyksiä, olipa se sitten ihmisten tai luonnon kuvaamista. On hienoa tuntea onnistumisen elämyksiä kun saat napsittua hienot kuvat sekä positiivista palautetta asiakkailtasi. 

Hääkuvaukset ovat ottaneet vahvan otteen minusta muun kuvaamisen ohella. Nautin suunnattomasti häiden kuvaamisesta sen ilmapiirin, ihmisten hyväntuulisuuden sekä uusien ihmisten tapaamisen takia. Sosiaalisen ja positiivisen luonteeni takia, minulla ja asiakkaillani on helppoa, rentoa ja hauskaa olla kuvauksissani joten sitä ei kannata jännittää :)

Otathan minuun yhteyttä, niin ikuistetaan haluamasi hetki yhdessä.

-Ville-