Hääkuvaus Rovaniemi

Hääkuvaus Rovaniemi

- Ikimuistoiset ja laadukkaat hääkuvat muistoksi elämänne tärkeimmästä päivästä -


Elämäsi yksi tärkeimmistä päivistä on tulossa ja haluat ikuistaa ne hetket ja tunnelmat kuviin. Tässä hieman infoa kuinka hääkuvaus kanssani tapahtuu Rovaniemellä ja koko Lapin läänissä.

Suunnittelemme hääkuvaukset etukäteen yhdessä asiakkaiden kanssa ja toteutamme kuvaukset tämän suunnitelman mukaisesti. Kuvaan häitä myös dokumentaarisesti ilman erillistä ohjeistamista, jolloin kuvattavat saavat olla rennosti ja nauttia hetkestä yhdessä.

Hääpotretit kuvataan joko ennen vihkimistä, heti vihkimisen jälkeen tai eri päivänä kuin varsinaisena hääpäivä (esimerkiksi koekampauspäivänä). Kuvauksissa on aina rento tunnelma ja ohjaan kuvattavia kuvauksien aikana. Hääparin ei siis tarvitse tietää mallina olemista mitään.

Vihkitilaisuus kuvataan dokumentaarisesti, ikuistaen tilaisuuden tärkeimmät hetket sekä yksityiskohdat, ja kuvattavat saavat olla rennosti hetkestä nauttien. Tilaisuus kuvataan monesta eri suunnasta ja liikun tilaisuuden aikana huomaamattomasti ja varmoin ottein.

Hääjuhla päättää mahtavan päivän. Tiedän aina etukäteen, kuinka juhlan aikataulu tulee menemään. Otan juhlassa paljon ja monipuolisesti kuvia niin henkilöistä ja tilanteista yksityiskohtiin saakka. Juhlan aikana kuvaan myös mahdolliset ryhmäkuvat. Illan hämärtyessä, pyydän hääparia vielä kerran kuviin. Katson mukavan miljöön juhlapaikalta, missä otamme illan viimeiset kauniit potretit.

Ottamistani hääkuvista välittyy aina parien välinen kemia ja rakkaus.

Hääkuvaaja Rovaniemi - LappiYHTEISTYÖSSÄ