Hääkuvaus

Hääkuvaus sinulle ja rakkaallesi

- Ikimuistoiset ja laadukkaat hääkuvat muistoksi elämänne tärkeimmästä päivästä -


Elämäsi yksi tärkeimmistä päivistä on tulossa ja haluat ikuistaa ne hetket ja tunnelmat kuviin. Tässä hieman infoa kuinka kuvaus kanssani tapahtuu.

Hääpotretit kuvataan ennen vihkimistä, heti vihkimisen jälkeen tai esimerkiksi aivan eri päivänä (koekampauspäivänä) kuin varsinaisena hääpäivänä. Suunnittelen kuvaukset asiakkaani kanssa yhdessä etukäteen ja toteutamme kuvaukset ennakkoon hyvin suunnitellusti. Kuvauksissa on aina rento tunnelma. Ohjaan kuvattavia kuvauksien aikana eikä teidän tarvitse tietää mallina olemista mitään. Minä hoidan sen. Kuvaan paljon dokumentaarisesti ilman erillistä ohjeistamista, jolloin kuvattavat saavat olla rauhassa ja rennosti ja nauttia hetkestä yhdessä. Hääkuvistani välittyvät rakkaus, välittäminen ja kauneus.

Vihkitilaisuuden kuvaaminen tapahtuu dokumentaariseen tyyliin ikuistaen tapahtuman tärkeimmät hetket sekä yksityiskohdat. Kuvaan tilaisuudessa monesta eri suunnasta, jolloin liikun tilaisuuden aikana huomaamattomasti ja varmoin ottein.

Hääjuhla päättää mahtavan päivän ja kuvaan sen dokumentaarisesti. Tiedän aina jo etukäteen kuinka juhlan aikataulu tulee menemään. Tähän käytän kaasojen ja bestmanien apua myös juhlan aikana. Otan juhlassa paljon ja monipuolisesti kuvia aina henkilöistä ja tilanteista yksityiskohtiin saakka. Juhlan aikana kuvataan myös mahdolliset ryhmäkuvat, johon on hyvä miettiä kokoonpanoja jo hieman etukäteen. Illan hämärtyessä, pyydän hääparia vielä kerran kuviin. Katson mukavan miljöön juhlapaikalta missä otamme illan viimeiset kauniit potretit.